Wij zoeken vrijwilligers

Wij zoeken vrijwilligers

De jaarlijkse Avondvierdaagse staat weer voor de deur en wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen om dit evenement tot een groot succes te maken! De Avondvierdaagse vindt plaats van dinsdag 28 mei tot en met vrijdag 31 mei, en we hebben jouw hulp nodig op verschillende dagen en op verschillende locaties.

Waar hebben we jouw hulp bij nodig?

  1. Inschrijvingen: Op 14 mei, 16 mei, 21 mei en 23 mei hebben we mensen nodig die kunnen helpen bij de inschrijvingen in de aula. Je helpt ouders en deelnemers met inschrijfformulieren en beantwoordt eventuele vragen.
  2. Uitgifte en inname van wandelkaarten: Tijdens de Avondvierdaagse zelf hebben we vrijwilligers nodig bij het Rijperhuis, Knippunt en/of op de route zelf. Je helpt bij het uitdelen en innemen van wandelkaarten, zodat alles soepel verloopt voor de deelnemers.
  3. Verkeersregelaars: Heb je een verkeersregelaarscertificaat, geweldig! Maar maak je geen zorgen als je dat niet hebt, we bieden ook de mogelijkheid om dit certificaat te behalen. We hebben mensen nodig die het verkeer kunnen regelen en ervoor kunnen zorgen dat de route veilig is voor alle wandelaars.
  4. EHBO’ers: Als je een EHBO-certificaat hebt, dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! We hebben EHBO’ers nodig die paraat staan voor eventuele blessures of ongelukjes tijdens de Avondvierdaagse.

Hoe kun je je aanmelden?

Wil je graag een steentje bijdragen en ons helpen om de Avondvierdaagse tot een succes te maken? Meld je dan aan via deze link en geef aan op welke dagen en op welke locaties je beschikbaar bent, en welke rol je graag zou willen vervullen. We zijn ontzettend dankbaar voor alle hulp die we kunnen krijgen!

Laten we er samen voor zorgen dat de Avondvierdaagse van Graft en De Rijp weer een onvergetelijk evenement wordt!