Sponsoren

De Avond4daagse Graft- De Rijp wordt georganiseerd en mede mogelijk gemaakt door een enthousiaste groep vrijwilligers. Samen steken wij er veel vrije tijd in om er een geslaagde Avond4daagse van te maken.
Bij het organiseren komen er uiteraard ook kosten bij kijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de drukkosten, kosten voor de fanfare, keycord’s, vaantjes, bedankje vrijwilligers, etc.
Wij vinden het erg belangrijk dat voor iedereen de Avond4daagse toegankelijk is. Hiervoor zijn wij altijd dringend opzoek naar sponsoren, zodat wij de kosten per deelnemer zo laag mogelijk kunnen houden.Bedankt!
Uiteraard willen wij ook dit jaar graag al onze sponsoren heel erg bedanken voor de bijdrage die zij geleverd hebben, zowel financieel als met goederen, diensten en/of kortingen. Super blij zijn wij hiermee en uiteindelijk de deelnemers natuurlijk ook! Dankzij de bijdrage van alle sponsoren zijn wij in staat om de kosten per deelnemer zo laag mogelijk te houden. Op deze pagina vind u alle sponsoren van deze editie, klik gerust op hun logo voor het bezoeken van hun website!Sponsor worden? Graag!
Sponsor worden is uiteraard vrijblijvend! Wij zijn blij met ieder bedrag, goederen en/of diensten.
Denk hierbij aan het sponsoren van de keycord’s, de vaantjes, bedankjes voor de vrijwilligers, herbruikbaar (promotie)materiaal, etc.
Heeft u een factuur nodig voor de boekhouding? Stuur ons gerust een mail, dan regelen wij de factuur!Denken in mogelijkheden en openstaan voor nieuwe ideeën!
Misschien trekt het niet zo om financieel te sponsoren. Of is het bedrijf niet “groot” genoeg om in grote aantallen goederen te sponsoren? Het kan natuurlijk allemaal voorkomen….
Misschien heeft u een kleine cadeauwinkel en vind u het leuk om een aantal cadeautjes te doneren? Ook super leuk!
Dan kunnen wij bijvoorbeeld, iedere 100ste deelnemer blij maken met een cadeautje.
Wij staan open voor nieuwe manieren of nieuwe ideeën om wel te kunnen sponsoren. Dus laat het ons weten!Contact
Voor vragen en/of opmerkingen, nieuwe ideeën of het bespreken van de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op:
info@avond4daagse-graft-derijp.nl