Wij zoeken sponsoren!

Wij zoeken sponsoren!

Oproep aan Lokale Ondernemers en Bedrijven: Word Sponsor van de Avondvierdaagse in Graft en De Rijp!


Beste ondernemers en bedrijven uit Graft en De Rijp,

Wij organiseren met trots de Avondvierdaagse in Graft en De Rijp en zijn op zoek naar sponsoren die willen bijdragen aan het succes van dit geweldige evenement. De Avondvierdaagse brengt niet alleen mensen samen, maar bevordert ook gezondheid, welzijn en lokale betrokkenheid.


Waarom Sponsor Worden?

Door sponsor te worden van de Avondvierdaagse draagt u bij aan de vitaliteit van onze gemeenschap. Uw bedrijfsnaam zal worden gekoppeld aan dit gezinsvriendelijke evenement, dat jaarlijks honderden deelnemers trekt. Dit biedt een uitstekende kans voor lokale zichtbaarheid en het tonen van uw betrokkenheid.

Wat Kunt U Verwachten als Sponsor?


Zichtbaarheid: Uw bedrijfslogo wordt op verschillende promotiematerialen weergegeven, zoals flyers, banners en de website van de Avondvierdaagse.
Erkenning: Tijdens het evenement wordt u erkend als een waardevolle sponsor, wat positieve exposure oplevert bij deelnemers en toeschouwers.
Media-aandacht: Lokale media zullen worden geïnformeerd over uw steun, wat kan leiden tot positieve persberichten en een grotere bekendheid.


Hoe Kunt U Helpen?

Bij de Avondvierdaagse is alle hulp welkom. Of het nu gaat om een financiële bijdrage, materiële ondersteuning of een combinatie van beide, elke vorm van steun wordt zeer gewaardeerd.
Voor meer informatie over sponsoring en hoe u kunt bijdragen, neemt u contact met ons op via info@avond4daagse-graft-derijp.nl
Laten we samen de Avondvierdaagse in Graft en De Rijp tot een onvergetelijk evenement maken. Dank u wel voor uw overweging en steun aan onze gemeenschap!