De wandelaars van de 10km, 15km en de groepen mogen 10 minuten eerder naar binnen om hun startkaart op te halen. Gelieve wel pas 18.30 starten vanwege de verschillende knippunten waar onze vrijwilligers heen moeten. Onderweg komt u op de route 3 knippunten tegen waar onze vrijwilligers de kaarten zullen knippen en op 1 van die punten krijgt u ook wat lekkers.

Op vrijdag 31 mei mogen de wandelaars van de 10km om 18.15 starten en de wandelaars van de 15km tussen 17.50 en 18.00 zodat ook zij aan kunnen sluiten bij de eindstoet.


De eindstoet zal dit jaar rond 20.00 vertrekken vanaf De Klaterbuurt (parkeerplaats Hoftrans). Via de Rechtestraat zullen zij doorlopen naar De Driemaster om daar bij Het Rijperhuis feestelijk onthaald te worden door alle opa’s, oma’s, tantes, ooms en andere belangstellenden.

Routes
De routes die u gaat bewandelen kunt u zien en volgen via de app “route.nl”. Deze app kunt u downloaden in de Google Playstore of Applestore. Wij raden het aan om dit te doen vóórdat u a.s. dinsdag uw knipkaart op komt halen. Scan de QR-codes, op deze pagina, met uw camera in bovenstaande app en de route komt op uw telefoon! De routes en QR-codes hangen ook in Het Rijperhuis wanneer u uw knipkaart op komt halen.

Voor Google Playstore

Voor Apple Store


Handige Gegevens:


Voorzitter
Marijke van Rooijen, info@avond4daagse-graft-derijp.nl
Penningmeester
Lisa Sombroek, 06-16562791, Info@avond4daagse-graft-derijp.nl

EHBO Telefoonnummer

2 EHBO’ers hebben in Het Rijperhuis hun standplaats: 06-24649600