Afbeeldingen

Afbeeldingen

Aanmelden voor de editie van 2020.

Aanmelden voor de editie van 2020

De voorbereidingen zijn voor ons alweer een paar maanden in volle gang. Wij zijn momenteel nog druk bezig met het klaarmaken van onze website en niet te vergeten met het afmaken van het online inschrijfformulier! Dit was afgelopen jaar een groot succes!

De Avondvierdaagse van Graft- De Rijp wordt dit jaar gehouden van 12 t/m 15 mei 2020.
Starttijd: 18:30 uur bij de Voetbalkantine SV de Rijp.
Kosten per deelnemer: €. 6,00 incl. medaille laatste avond.

Vaantjesavond
Dit jaar houden wij voor het eerst een speciale “Vaantjesavond” op woensdagavond met verkorte route voor de allerkleinsten (+/- groep 1/2). Één avond lopen, met een vaantje als beloning voor de prestatie (lees hierover meer: Vaantjesavond) Inschrijfgeld € 2,50 per deelnemer.

Consumptiebonnen
Op de uitdeelpunten tijdens de Avond4daagse willen nog weleens teleurgestelde gezichtjes verschijnen, als de wandelende broer/zus een traktatie krijgt en het kleinere broertje/zusje niet. De Avond4daagse moet voor iedereen leuk zijn en het is de bedoeling dat iedereen dit als een feestje ervaart.
Daarom hebben wij dit jaar consumptiebonnen die aangeschaft kunnen worden voor de meelopende broertjes en/of zusjes. Deze zijn per avond voor €. 0,50 per kind aan te schaffen, waardoor ook het meewandelden (of in de buggy zittend) broertje/zusje een traktatie krijgt op het uitdeelpunt. Wij gaan graag voor blije gezichtjes!

Uiteraard kan er ingeschreven worden via het online inschrijfformulier of kan je langskomen op één van de onderstaande inschrijfmomenten: (Bij voorkeur gepast betalen, pinnen is mogelijk!)

Aula van de Pauw:
Maandag 20 april t/m vrijdag 24 april van 8.30 – 9.15 uur en van 14.00 – 15.30 uur.
Let op!  Op woensdag alleen van 8.30 – 9.15 uur.

Voetbalkantine van SV. de Rijp:
Maandag 20 april, dinsdag 21 april en maandag 11 mei van 19.00- 21.00 uur.

Winkelcentrum het Boegbeeld:
Zaterdag 25 april van 10.00 – 15.00 uur.

Wij hopen op een grote opkomst en mooi wandelweer.

Nog vragen en/of opmerkingen? Stel ze gerust, via ons contactformulier!