Avond4daagse Graft de Rijp

Avond4daagse 2022

Ja we gaan het doen..

Alle voorbereidingen zijn in volle gang. Naar aanleiding van de laatste persconferentie van 15 februari is duidelijk geworden dat er weer evenementen plaats mogen vinden. Dat betekend voor ons dat we weer een gezellige normale avond4daagse mogen gaan organiseren.

Een feestje waard dus..

De avond4daagse gaat dit jaar plaatsvinden van 17 tot 20 mei 2022. Op korte termijn zal de webwinkel online komen te staan waar u zich voor deze editie aan kunt melden.

De eerste avond zal feestelijk wordne geopend met een stoeptegelroute door het hele dorp. En uiteraard zal de laatste avond onderleiding van de brandweer en een fanfare feestelijk worden afgesloten met een mooie medaille als beloning.

Voor de kleine wandelaars of voor de nieuwe wandelaars zal er op Woensdag 18 mei een korte route worden georganiseerd van ongeveer 2,5 kilometer. de VAANTJESAVOND. Met uiteraard een vaantje als beloning.

Net als vorig jaar met de home editie willen wij dit jaar kijken of we weer een leuke goodiebag kunnen maken en zijn hiervoor dus op zoek naar sponsoren. Bent u of kent U iemand die een leuke goodie of klein bedrag wil sponsoren, laat het ons dan weten via Sponsoren@avond4daagse-graft-derijp.nl

Nadere informatie   

Avond4daagse Graft- de Rijp

Marijke, Carolien, Latoya en Truus, info@avond4daagse-graft-derijp.nl