Avond4daagse 2021 gaat door

Avond4daagse 2021 gaat door

‘Home Edition’ maakt van Avond4daagse een verantwoord feestje
Unieke Avond4daagse in Graft-de Rijp

Even leken de coronamaatregelen roet in het eten te gooien. Maar met een unieke editie kan hét wandelfeest voor kinderen toch doorgaan. Tussen 19 April en 30 juni 2021 kunnen zij in Graft en De Rijp hun eigen Avond4daagse lopen. Volledig coronaproof. Avond4daagse Graft-de Rijp organiseert
samen met Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en eRoutes deze bijzondere editie. Met een speciale app lopen de kinderen hun eigen routes op hun eigen moment. Zo wordt drukte en groepsvorming voorkomen. En na afloop wacht de officiële Avond4daagse medaille.

Eigen routes
Na inschrijving kunnen deelnemers gebruik maken van de Avond4daagse-module in de app eRoutes.
Deze app maakt routes vanaf een zelf te bepalen punt en afstand. Dit zijn zogenaamde ‘ronde routes’, dus het eindpunt is hetzelfde als het startpunt. De app houdt bij waar en hoeveel de
deelnemers lopen. En verrast ze onderweg met leuke berichten!

Groot succes
KWBN introduceerde de Avond4daagse – Home Edition vorig jaar voor het eerst. Landelijk namen in
2020 bijna 60.000 deelnemers deel. Het leverde vele enthousiaste reacties op en een compliment
van de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Kies je eigen wandelmoment
Om te voorkomen dat veel kinderen tegelijk lopen, kunnen deelnemers wandelen tussen 19 April en 30 Juni 2021. Om er wel een prestatie van te maken, moeten ze de vier wandeldagen in twee weken afleggen. Verder staat het moment van wandelen vrij. Dus (anders dan de naam doet vermoeden) mag er dit jaar ook overdag gelopen worden. Bovendien kunnen de lopers zowel doordeweeks als in
het weekend de wandelschoenen aantrekken.

Aanmelden
Inschrijven is mogelijk vanaf 29 maart via https://www.eroutes.nl/nl/avond4daagse/derijp.
Deelname kost €6,50. Inschrijving vindt dit jaar niet centraal via school of sportvereniging plaats, maar ouders/verzorgers schrijven zichzelf en hun kinderen in. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2,5 – 5 – 10 km.

In de periode van 19 april t/m 30 Juni kunt u de wandelschoenen aantrekken en lekker wandelen. En de welverdiende Avond4daagse medaille, kan je na bevestiging via de mail afhalen. De adressen hiervoor volgen nog.

Nadere informatie
Avond4daagse Graft- de Rijp
Marijke, Carolien, Latoya en Truus, info@avond4daagse-graft-derijp.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.